MEGHÍVÓ - Figyelem, a regisztrációt a mai nappal lezártuk!

A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság szeretettel meghívja önt az INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Programban megvalósuló PaNaNet+ projekt keretében szervezett Önkéntes Napra! Időpont: 2018. október 27. 9.00-15.00

Figyelem! Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a program lebonyolításához tervezett létszámot elértük, ezért a regisztrációt a mai napon lezártuk.

 

A nyugat-magyarországi és a burgenlandi természetvédelmi területek természetvédelmi szervezetei 2018. október 27-én önkéntes napot szerveznek. 
A program keretében olyan területkezelési munkákra hívják a lelkes önkénteseket, amelyek segítségével egy élőhely megújúlását érhetjük el. Ez a nap lehetőséget ad arra, hogy közelebbről is megismerjük a körülöttünk élő világot, beszélgessünk egy jót, friss levegőn legyünk, miközben kezünk munkájáért sok-sok növény és állat mellet a hivatásos természetvédelmi szervezetek is hálásak lesznek! 

A meghírdetett önkéntes nap során egy védett természeti területet tisztítunk meg az invazív ezüstfától. 

 

 

A program részleteiről ITT olvashat!

 

A programra jelentkezéshez letölthető regisztrációs nyomtatvány ITT található! ( A regisztráció lezárása miatt nem elérhető!)