Magyar Nemzeti Parkok Hete 2019 – Értékek és élmények nyomában

Magyar Nemzeti Parkok Hete 2019 rendezvény keretében május 27 – június 2. között változatos programok várják a természeti élmények iránt érdeklődőket valamennyi hazai nemzeti parkban.

Május 24-én, pénteken a kecskeméti Természet Házában szakmai konferenciára kerül sor Természetvédelmi bemutatás jelentősége a biológiai sokféleség megőrzésében címmel.

Hétvégén pedig Lakitelek-Tőserdőn mutatkoznak be a Magyar Nemzeti Parkok: a „zöldforgatagban” átfogó képet kapunk hazánk természeti, ökoturisztikai, kulturális kínálatáról, megkóstolhatjuk a különleges Nemzeti Parki Termék védjegyes termékeket, bekapcsolódhatunk a hagyományőrző kézművesek munkájába, nem utolsó sorban garantált ajándékokat, értékes ajándékcsomagokat nyerhetünk a kicsiknek és nagyoknak is szórakozást ígérő természetismereti játékokon.

A folytatásban, május 27– június 2. között valamennyi nemzeti parkunkban gazdag programkínálat, izgalmas kalandtúrák, családi programok várnak földön és vízen, ingyenesen vagy kedvezményes áron. A Magyar Nemzeti Parkok színesen összeállított ajánlataikkal mind az állat- és növényvilág, mind a földtani értékek szerelmeseinek a kedvében járnak.

 

A hét programjai ITT érhetőek el.