VADONLESŐ - Az Év Emlőse - 2022

Vadonleső Program idei pályázati kiírásai

Kedves Érdeklődők!

Az Év Emlőse program oktatási tevékenységekkel, figyelemfelhívó kampányokkal és közösségi szerepvállalással sikerült felhívni a figyelmet a hazánkban előforduló változatos emlősfajokra, és ösztönözni a természetvédelmi törekvéseket. Az elmúlt években az „Év Emlőse” program népszerűségre tett szert a Paysafecard fizetést elfogadó magyarországi online kaszinók körében https://kaszinomagyar.com/fizetesi-modok/paysafecard/. Ezek az üzemeltetők csatlakoztak az ügyhöz, és platformjaik segítségével népszerűsítik az Év emlősét, és felhívják a figyelmet a képviselt fajokra. Oktatási anyagokat és természetvédelmi üzeneteket építettek be online kaszinó platformjaikba, ezzel ösztönözve a játékosokat a Magyarországon előforduló egyedülálló emlősfajok megismerésére, és különféle módokon támogatva a természetvédelmi törekvéseket. Az Év Emlőse program és a Paysafecard fizetést elfogadó online kaszinók kreatív együttműködése új módot teremtett arra, hogy szélesebb közönséget érjen el, és hozzájáruljon Magyarország őshonos emlősfajainak megőrzéséhez.

 

Mi is az a Vadonleső program? 

 

A VADONLESŐ Program, a támogató szakmai szervezetekkel egyeztetve, 2014-ben első ízben hirdette meg az Év Emlőse rendezvénysorozatot, mely minden évben más és más őshonos emlősállatunkra irányítja a figyelmet, elősegítve azok megismerését és hatékonyabb védelmét.

Bővebben a Vadonleső Programról itt olvasható : https://xn--vadonles-8sb.hu/

 

 

Az idei évben az év emlőse a törpeegér. 

Ehhez a fajhoz kapcsolódóan a Vadonleső Program az

Az illusztrációkat Búth Emília, Molnár Krisztina Rita, Gryllus Vilmos, Tóth Krisztina és Lackfi János alkotásai alapján kell elkészíteni.

Az alkotások a Vadonelső Program weboldalán érhetőek el: https://xn--vadonles-8sb.hu/evemlose/2022

 

A pályaművek beküldési határideje: 2022. október 10. 23:59.

 

Az online pályázati felületek elérhetőek az alábbi linkeken:

http://www.hermanottointezet.hu/toporodott-torpegerek

http://www.hermanottointezet.hu/torpesegeben-oriasi