Felhívás: Fehér-tói szürkemarha trágya értékesítés

2022.09.28.

A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság eladásra kínálja a vagyonkezelésében lévő magyar szürke szarvasmarha állomány - Fehértó 054/2a hrsz-ú ingatlanon található - teleltető kertjében keletkezett, kb. 600 tonna mennyiségű bio minősítésű mélyalmos szerves trágyát.

 

Az eladásra kínált trágya megtekinthető a fent megjelölt helyrajzi számon, előre egyeztetett időpontban (Bodor Ádám területfelügyelő: +3630/248-7683), melyet legkésőbb 2022. november 18-ig el kell szállítani. A rakodás és szállítás az Ajánlattevő feladata és költsége.

 

Az alábbi linken elérhető a teljes ajánlattételi felhívás és ajánlattételi dokumentáció:

https://www.ferto-hansag.hu/hu/dokumentumtar.html#177,178,

 

Az árajánlat benyújtásának módja és a beérkezés határideje:   2022. október 12. (szerda) 12:00 óra

  • E-mail-ben: az eredeti aláírt ajánlattételi nyilatkozat scan-nelt változatát kell benyújtani az fhnp@fhnp.hu email címre. Az elektronikus levél tárgyában kérjük feltüntetni az „Ajánlat értékesítésre felkínált bio szarvasmarha trágyára - Nem nyitható meg a Bontási Bizottsági ülésig” feliratot.
  • Postai úton: ajánlott levél küldeményként a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság címére (9435 Sarród, Rév-Kócsagvár).  A borítékra kérjük ráírni: „Ajánlat értékesítésre felkínált bio szarvasmarha trágyára - Nem nyitható meg a Bontási Bizottsági ülésig”.