Bucka Barangoló

Fenntartó: Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság

Hossz: 2 km

A tanösvény csak előre egyeztetett időpontban, túravezetővel látogatható - minimum 15 fő jelentkezésével. Érdeklődés: +3670/938-9615 vagy fhnp@fhnp.hu.

Kattintson az egyes tanösvénypontokara, hogy megtekintse a nevét és a borítóképét.
Részletes adatokért kattintson a felugró ablakra.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Fertő-Hanság Nemzeti Park mennyi értéket rejt, de értékes és izgalmas állatokat, növényeket itt Győr mellett is találhattok! Tegyétek próbára a tudásotokat és megfigyelő képességeteket, és tartsatok velünk egy kis felfedezésre! Kövessétek a jelzéseket, és járjátok be velünk ezt a megújult tájat! Vajon milyen izgalmas lények lakják? Mit láttatok volna ezen a helyen, ha visszarepülnénk az időben? Hogyan született újjá ez a táj? Ezekre mind választ kaptok, és biztos sok újabb kérdés jut még majd az eszetekbe! Ha felvettétek a kiránduló cipőtöket, indulhat a kaland! Egy iskolai tanóra ideje alatt (45 perc) kényelmesen körbejárhatjátok a 7 állomásunkat, és a körút végén ugyanide érkeztek majd vissza. Érdemes a fületeket is használni, nem csak a szemeteket, hiszen számos madár otthonába léptek be.

 

A telefonokat ezért halkítsátok le, viszont még szükség lehet rájuk, hiszen négy helyszínen virtuális állomással is készültünk! Ha elfáradtatok, három pihenőhellyel is várunk Titeket!

Indulhatunk végre?! Jó barangolást! Csak fényképeket és élményeket vigyetek haza! Az állatok és növények szeretnének otthon maradni!

 

A tanösvény csak túravezetővel látogatható, előre egyeztetett időpontban, minimum 15 fő jelentkezésével. Érdeklődni a 70/938-9615 telefonszámon, valamint az Igazgatóság központi e-mail címén (fhnp@fhnp.hu) lehet.

Dokumentumok

01_koszontunk_a_bucka_barangolon_small_i0pc_89u5.jpg 01_koszontunk_a_bucka_barangolon_small_i0pc_89u5.jpg